Gratis standaard levering

ZIEN EN GEZIEN WORDEN.

Stefan Tisseyre en de opvallende nieuwe Lee® logocollectie


We gaan terug naar de jaren 90 met een heel speciale limited edition collectie van opvallende Lee® logoshirts en jacks met patches. En we hebben Parijzenaar Stefan Tisseyre gevraagd om ze uit te proberen (hij maakt graag een statement).

Deze zomer hebben in heel Europa trendsetters zoals Stefan bewezen dat het logoshirt terug is. Net als denim is het een ongelooflijk veelzijdig item dat je bijna overal mee kunt combineren. Veelzijdig, actueel en makkelijk te krijgen? Zulke trends kom je niet vaak tegen.


“Ik ben al jaren een grote fan van Lee. De pasvorm, de kleuren, de details maken echt het verschil”  aldus Stefan.Retro stencilprints, eigentijdse modellen, fris katoen en opgerolde mouwen: wij hebben een uitgebreide collectie zomerse Lee® logoshirts die perfect passen bij denim.

Draag ze met jeans en sneakers, of voeg ze toe aan een chique outfit (onder een shirt, colbert of bomber) voor een punk-accent. De kleurencombinaties zijn opvallend en de stencilinvloeden geven onze prints een grungy jaren 90-feel.

Stefan is al drie jaar lang model en trendsetter. Hij komt oorspronkelijk uit Zuid-Frankrijk, maar hij verhuisde naar Parijs en werkte parttime als zwemleraar toen een modefotograaf hem zag en hem overhaalde om als model te werken. Hij heeft niet meer teruggekeken.

“Ik had nooit verwacht dat ik zo zou leven, maar het is gewoon gebeurd. Ik geniet van mijn werk. Ik kan reizen en ontmoet continu nieuwe mensen. Ik hou van mijn leven”  aldus Stefan.


Stefan’s Instagram-pagina weerspiegelt zijn liefde voor reizen, voor werk en plezier. Hij maakt foto's en films waar hij maar kan, van een fotosessie in Marrakesh, tot Australië en Dubai, tot zijn favoriete plekken in Spanje en Portugal.

Als Stefan thuis is, begint hij de dag graag vroeg: hij gaat bijna elke morgen hardlopen door de stad voor fotosessies, castings en interviews. Hij sport, maar niet obsessief. Hij eet goed en net als wij wil hij kunnen genieten van het leven. Stefan omschrijft zijn stijl als "surf cool", waarbij effen T-shirts op een simpele, zelfverzekerde manier worden gecombineerd.


Stefan is een grote fan van Lee® (natuurlijk); hij draagt onze jeans al jaren, en naast onze limited edition T-shirts hebben we veel meer zomerkleding die speciaal is ontworpen voor de zon.

Denk aan tops en T-shirts met prints, gestreept of effen, denim shirts met een handmatig aangebrachte vintage finish, en meer. Wil je deze zomer gezien worden? Dan zit je hier goed.

Back to top

VF INTERNATIONAL S.A.G.L., whose registered office is at Via Laveggio, 5, 6855 – Stabio, Switzerland, Company Registration number Stabio - CH-514.4.028.163-8, VAT Number CHE-111.650.898