€ EUR
Sluiten

Move Your Lee

Met Julien Duquaire


Maak kennis met de 27-jarige Julien Duquaire. Deze fotograaf/triatleet/model kan niet alleen zijn eigen aardbeiencakejes bakken dankzij zijn opleiding tot patissier, maar is ook vader van een paar hele schattige katten. Hij woont in Bordeaux en gaat graag op reis om nieuwe culturen te leren kennen. Zijn Instagram-feed geeft je dan ook gegarandeerd onweerstaanbare reiskriebels.

Hij heeft interesses die de modewereld ver te buiten gaan en hij is altijd onderweg, dus er is geen beter iemand om mee te praten over onze Move Your Lee-campagne.


Omdat Julien altijd onderweg is – hij gaat fietsen, hardlopen of zelfs bergbeklimmen op de mooiste plekken op aarde – wilden we hem maar al te graag Rider laten zien. Onze moderne slim fit is een van onze beste uitvindingen, want deze perfecte combinatie van slim en relaxed biedt echte bewegingsvrijheid.

Dat is natuurlijk zeer belangrijk voor iemand met zo’n actief leven en Julien vond het geweldig dat de Rider jeans zo’n goede pasvorm heeft, maar toch comfortabel genoeg is voor zijn vele avonturen. Maar tijdens ons gesprek kwam hij erachter dat hij niet alleen van Lee denim houdt. Dankzij onze frisse, moderne instelling konden we de Fransman ook overtuigen van onze shirts, sweaters, T-shirts en jacks. We kunnen gerust stellen dat hij zich heeft bekeerd, dus je zult onze briljante ontwerpen regelmatig in zijn talrijke prachtige foto’s zien.


“Move Your Lee trekt me aan vanwege de nadruk op moderne mannen en vrouwen. Lee heeft begrepen dat mensen tegenwoordig voortdurend in beweging zijn om hun werk, familie, sport, vrienden en nog veel meer te kunnen combineren.”


Back to top

LEEWRANGLER INTERNATIONAL SAGL, whose registered office is at Via Vite 3, 6855 – Stabio, Switzerland, Company Registration Number Stabio CH-501.4.023.528-6, VAT Number CHE-177.767.456 (“Lee” or “we”)”.