€ EUR
Sluiten

Lee x Ornamental Conifer

Met Laura Trevijano


Kun je jezelf kort voorstellen? Ik ben Laura, 27 jaar oud, geboren en getogen in Madrid. Ik hou van fotografie en videografie, montage en alles wat daarmee te maken heeft! Waar ik niet van hou? Vreemd genoeg kleren passen. Ik hou van mode en winkelen, maar ik pas niet graag kleren, dus ik heb een manier ontwikkeld om te weten of iets me past door ernaar te kijken!
Hoe heeft je werk te maken met mode?Ik heb een lifestyle Instagram-account en YouTube-kanaal waar mode een grote rol speelt. Ik hou van kleding in bohostijl en basics met iets opvallends erop.
.

Wat is je visie van het merk Lee? Ik vind het merk zo goed dat ik mijn moeder smeekte om Lee te verkopen in haar kledingwinkel. Ze had meerdere merken in haar boetiek en een ervan was Lee. Ik mocht de jeans die ik mooi vond, houden, dus dat was geweldig!
Wat vind je van onze samenwerking met Conifer? Kende je hem al? Wat denk je van zijn stijl, zijn slogans…Ik kende hem nog niet, maar ik heb zijn werk bekeken. Ik hou ervan hoe hij speelt met verschillende lettertypes en de coole retro uitstraling in combinatie met kleding.


Wat vind je van de items die hij heeft bewerkt (Rider/Scarlett jeans, T-shirts, denim jack, leren bikerblouson)?Hij maakt van een basic item een blikvanger. Dat is precies wat ik zoek in mode.
Speelt denim een belangrijke rol in je garderobe? Wanneer draag je denim?Absoluut. Ik woon zo ongeveer in jeans, denim rokken zijn een must in de zomer en denim jacks nemen een belangrijke plaats in in mijn garderobe, om chique outfits een casual accent te geven of om gewoon elke dag te dragen. Ik had zelfs ooit een denim handtas…
.

Hoe ziet jouw doorsnee week eruit? Van je activiteiten tot je outfits, de mensen die je ontmoet of met wie je werkt… Een doorsnee week bestaat niet. Er gebeurt altijd van alles. Ik zit urenlang achter de computer om te monteren of ik film binnen of buiten… Ik ontmoet fantastische mensen tijdens evenementen en het beste aan mijn werk is dat ik mijn eigen tijd kan indelen. Zo kan ik overal tijd voor vrijmaken!
In welk opzicht is je digitale gemeenschap belangrijk voor je als ‘influencer’? Hoe integreer je het in je dagelijks leven?Het is vreemd, want de Spaanse gemeenschap is heel hecht en vriendelijk, dus ik zie ze eerder als vrienden. Ze maken deel uit van mijn dagelijks leven, omdat we allemaal op dezelfde platforms werken en een groot deel van ons publiek delen.


Ik woon zo ongeveer in jeans, denim rokken zijn een must in de zomer en denim jacks nemen een belangrijke plaats in in mijn garderobe, om chique outfits een casual accent te geven of om gewoon elke dag te dragen.


Wat is je inspiratiebron? Ik kan er eerlijk gezegd niet maar één noemen. Van films, boeken, muziek en kunst tot Pinterest. Ik kan overal door worden geïnspireerd.

Back to top

LEEWRANGLER INTERNATIONAL SAGL, whose registered office is at Via Vite 3, 6855 – Stabio, Switzerland, Company Registration Number Stabio CH-501.4.023.528-6, VAT Number CHE-177.767.456 (“Lee” or “we”)”.